Dikey Geçiş Yapan ve Yabancı Uyruklu Öğrencilerimizin Dikkatine
14.10.2020

Değerli Öğrencilerimiz,

Dikey Geçiş Sınavı sonuçlarınıza göre üniversitemize yerleştiyseniz ya da Yabancı Uyruklu öğrenci iseniz ve Yabancı Dil Muafiyet sınavlarına girmek istiyorsanız detaylar için lütfen sayfamızı takip ediniz. Muafiyet Sınavları (Zorunlu Hazırlık ve Temel İngilizce Muafiyet) 20.10.2020 tarihinde yapılacaktır. Sınav başvurusu yapan öğrencilerin sayılarına göre sınav bir kaç oturumda yapılabilir, bu nedenle sınav saatleri ile ilgili güncellenecek duyurulamızı mutlaka takip ediniz. Lütfen duyurularımızda yer alan YDO Sınav Süreci bilgilendirmesini dikkatli bir şekilde okuyunuz. Öğrencilerimizin belirtilen kurallara uymaları zorunludur.

KARŞILAŞTIRMALI EDEBİYAT (Fransızca/Almanca), ULUSLARARASI İLİŞKİLER, ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ, MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ, BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ, MİMARLIK ve İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ bölümlerinden birine başvuruda bulunduysanız ve Zorunlu Hazırlık Muafiyet sınavına girmek istiyorsanız aşağıdaki formu mutlaka doldurunuz. Doldurmuş olduğunuz bilgilerinizin doğru olduğundan emin olunuz. Öğrencilerimizle iletişime e-posata adresleri üzerinden geçilecektir, bilgilerin doğruluğu hakkındaki sorumluluk öğrencilerimize aittir.

Başvuru Formu için tıklayınız.

Yukarıdaki bölümler hariç diğer bölümlere başvuru yaptıysanız ve Temel İngilizce muafiyet sınavına girmek istiyorsanız aşağıdaki formu mutlaka doldurunuz. Temel İngilizce Muafiyet sınavı 20 Ekim 2020 / 13:00 – 16:00 saatleri arasında uzemoys.ogu.edu.tr adresi üzerinden yapılacaktır. uzem.ogu.edu.tr adresinde detaylı bilgiler bulunmaktadır. Sınav süresi 80 dakikadır ve bu sürenin tamamını kullanmak isteyen öğrenciler sınava en geç saat 14:40'te başlamalıdırlar.

Başvuru Formu için tıklayınız.

*Son başvuru: 16.10.2020 / Saat: 17:00

Başarılar dileriz.