Bölümümüz Araştırma Görevlileri Targu-Jiu Constantin Brancusi Üniversitesi'ni (Romanya) Ziyaret Etti
2.11.2023

23 - 27 Ekim 2023 tarihleri arasında bölümümüz personellerinden Arş. Gör. Dr. Savaş Okyay ve Arş. Gör. Dr. Yusuf Kartal Targu-Jiu Constantin Brancusi Üniversitesi'ni (Romanya) ziyaret etti.

Ekibimizi Targu-Jiu Constantin Brancusi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi uluslararası ilişkiler koordinatörü karşıladı. Rektör, dekan ve diğer mühendislik fakültesi profesörleri ile tanışma ve teknik sohbetlerin yanı sıra ziyaret boyunca fakülte alt yapısından bölüm organizasyon, etkinlik ve işleyişlerine kadar birçok konuda paylaşımda bulunuldu.

Arş. Gör. Dr. Savaş Okyay yapay zeka alanında demans ve öneri sistemleri üzerine yaptığı bilimsel çalışmalarda kullandığı yöntemler hakkında eğitim verdi.

Gelecekte olabilecek ikili işbirlikleri temennisi ile ziyaret son buldu.