TR | EN
Türkiye’nin Siber Güvenlik Uzmanları Siber Güvenlik Kış Kampı’nda Yetişiyor!
23.11.2016
Öne çıkan görsel

Türkiye’nin Siber Güvenlik Uzmanları Siber Güvenlik Kış Kampı’nda Yetişiyor!

Üniversite öğrencileri için her yıl düzenli olarak yapılan Siber Güvenlik Kış Kampı, BGA Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nin desteği ile Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Uzmanlarının ön görülerine göre 2020 yılına kadar Türkiye genelinde 20.000’den fazla Siber Güvenlik uzmanına ihtiyaç duyulacak. Bu alandaki yetişmiş insan kaynağı problemine çözüm olması ve ülkemizin Siber Güvenlik stratejilerine destek olunması amacı ile ücretsiz olarak gerçekleştirilen Siber Güvenlik Kış Kampı başlıyor!

Siber Güvenlik Kış Kampı başvuruları siberkamp.eventbrite.com adresinde açıldı.

Siber Güvenlik Kış Kampı’na katılan öğrenciler Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nin tecrübeli eğitmenleri ve sektörün önde gelen Siber Güvenlik Uzmanları’ndan 7 gün boyunca ücretsiz olarak eğitim alma fırsatına sahip olacak. Eğitime hak kazanan öğrenciler teorik ve pratik eğitimler alırken sanal sistemler üzerinde (CTF) hacking becerilerini geliştirerek saldırganlara karşı savunma tecrübelerini geliştirecekler.

detayları ulaşmak için Turkiyenin_Siber_Guvenlik_Uzmanlari_Siber_Guvenlik_Kis_Kampinda_Yetisiyor  tıklayınız.