TR | EN
ESOGU Projesine TÜBİTAK desteği
14.05.2020
Öne çıkan görsel

Üniversitemiz öğretim üyelerinin gerçekleştirdiği projeye TÜBİTAK'tan destek geldi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kemal Özkan'ın yürütücüsü olduğu ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Dr, Öğr. Üyesi Erol Seke, Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Yusuf Kartal, Ziraat Fakültesi'nden Prof. Dr. Murat Olgun, Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nden Dr. Savaş Belen, Dr. Yaşar Karaduman ve İNOSENS Genel Müdürü Dr. İsmail Uzun'un araştırmacı olarak görev aldığı yapay zekâ destekli "Ülkesel Ekmeklik Buğday Alım Baremi İçin Taşınabilir V-NIR Cihazı Geliştirilmesi" başlıklı proje, TÜBİTAK 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı kapsamında desteklenmeye değer bulundu.