Bölümümüz Araştırma Görevlilerinden Voronezh Devlet Üniversitesi'ne (VSU) Ziyaret
27.07.2022

Bölümümüz Araştırma Görevlileri Voronezh Devlet Üniversitesi'ni (VSU) Ziyaret Etti.

27 Haziran 2022 - 1 Temmuz 2022 tarihleri arasında bölümümüz araştırma görevlilerinden Elif Değirmenci, Savaş Okyay ve Yusuf Kartal Voronezh Devlet Üniversitesi'ni (VSU) ziyaret etti.

Ekibimizi VSU Bilgisayar Bilimleri Fakültesi dekanı Alexander Krylovetsky(Александр Крыловецкий) ile birlikte Anna Shvyreva(Анна Швырева), Natalya Ushkova(Наталья Ушкова) ve Yulia Simakhina(Юлия Симахина) karşıladı.

Ziyaret boyunca fakülte alt yapısından bölüm organizasyon, etkinlik ve işleyişlerine kadar birçok konuda paylaşımda bulunuldu. Gelecekte olabilecek ikili işbirlikler temennisi ile ziyaret son buldu.

VSU'nun konuyla ilgili haberine buradan ulaşabilirsiniz.